PC-MAC Servicecenter Hellerup • PcMac.se har funnits sedan 2012 och ägs och drivs av Pipeline Management, under ledning av ägaren Henrik Hein, som har nästan 25 års ledarerfarenhet inom media- och försäkringsbranschen.

Henrik Hein har examen i informationsvetenskap med specialisering på informationsteknologi och kommunikation. Han var ursprungligen utbildad bibliotekarie och har i en stor del av sin karriär jobbat med IT i på superanvändare- och systemutvecklingsnivå.

Profil på Linkedin Kontakta oss

 

Hur man handlar hos oss

För att göra ett köp hos oss måste du gå igenom 6 steg:

1. Hitta de objekt du vill ha och sätt dem i kundvagnen och kolla sedan rutan.

2. Ange din personliga information.

3. Välj betalningsmetod.

4. Acceptera våra handelsvillkor.

5. Kontrollera att all information är korrekt på insamlingssidan

6. Godkänn köpet.

 

Kundtjänst och support

Har du frågor om enskilda produkter, behov av support eller annat är du alltid välkommen att ringa +45 70 55 55 86. PC-MAC Servicecenter Hellerups telefon är öppen måndag – torsdag 10-17, fredag 10-15 och lördag 10-14.

Eller skicka ett e-postmeddelande via kontaktformuläret och vi återkommer med ett svar eller ett supportsamtal snarast. Alla e-post förfrågningar besvaras så snabbt som möjligt, oftast inom några timmar och senast inom 24 timmar på vardagar.

 

Affärside

Vår idé med PC-MAC Servicecenter Hellerup har från allra första början har varit att skapa en enkel och lättillgänglig nätbutik med ett högkvalitativt urval av programvara och en attraktiv balans mellan kvalitet och pris.

Vår speciella kompetens är support och distribution av kända programvarumärken, främst Windows-operativsystem, Microsoft Office, utvalda Adobe-produkter och Kaspersky säkerhetsprogram.

Vi väljer ut produkter endast efter egna intressen och kunskapsområden och ägna oss bara åt programvara och hårdvara av högkvalitativt innehåll som vi själva kan stå inne för, själva har köpt och testat, och som vi skulle köpa igen om vi befann os i den situationen

 

Kundomdömen

Vi anstränger oss varje dag för att ge våra kunder den bästa service. Det betyder mycket för oss att veta hur nöja kunderna är med avseende på:

• Produktkvalitet
• Pris och värde för pengarna
• Ditt totala intryck av inköp, leverans och produkt

Senaste omdömena

.